Elfstedentriatlon

Werkzaamheden

Grafisch ontwerp

Start

april 2023

Lancering

juni 2023

01.-

Introductie

Identiteit Elfstedentriatlon

De Elfstedentriatlon - van 18 t/m 24 juni 2023 - van Maarten van der Weijden is een uitzonderlijk sportief spektakel dat de geest van uithoudingsvermogen, vastberadenheid en filantropie belichaamt. Deze opmerkelijke Elfstedentriatlon bestaat uit een zware 200 kilometer lange zwemtocht, een uitdagende 200 kilometer lange fietstocht en een veeleisende 200 kilometer lange wandeling langs de elf Friese steden. Bij het ontwerpen van de visuele identiteit voor dit evenement was ons doel om een smaakvol en diepgaand esthetisch concept te creëren dat de kernwaarden van de elfstedentriatlon omvatte, terwijl het de onwrikbare toewijding van Maarten van der Weijden aan liefdadigheidswerk in de schijnwerpers plaatste.

02.-

Doel

Grafisch ontwerp

Onze aanpak voor dit project was gebaseerd op het begrip dat het grafisch ontwerp de fundamentele waarden van uithoudingsvermogen, solidariteit en hoop moest benadrukken. We streefden ernaar iets informatiefs en respectvols te ontwerpen, waarbij de boodschap van de Elfstedentriatlon op een duidelijke en passende manier werd overgebracht.

03.-

Resultaat

Positieve impact

Het resultaat van ons grafisch ontwerp voor de Elfstedentriatlon was een ingetogen en respectvolle visuele identiteit die de waarden van het evenement en de missie van Maarten van der Weijden effectief overbracht. In wezen was ons grafisch ontwerp gericht op het dienen van het evenement en de liefdadigheid zonder overdreven opzichtig te zijn. Het was een eer om betrokken te zijn bij een project dat zo'n positieve impact heeft gehad en blijft hebben.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP