Mijn stad. Mijn toekomst.

Werkzaamheden

Strategie, creatie, photografie, outdoor

Start

maart 2018

Lancering

juni 2018

01.-

Introductie

Geen modellen maar echte bewoners in de Zoetermeer campagne

De stad Zoetermeer die steeds meer groeit, lanceerde de campagne 'Mijn stad. Mijn toekomst.' waarin bewoners de hoofdrol spelen. Voor deze campagne heeft GivingBrandsEnergy uit Amsterdam, verschillende bewoners van Zoetermeer geportretteerd. De campagne loopt een jaar en is zowel online als op verschillende locaties in de stad te zien.

De stad groeit. Daarom investeert de gemeente in minimaal 10.000 nieuwe woningen. Woonruimte die hard nodig is; voor jong en oud. De dialoog gaat over de kwalitatieve ontwikkeling van de stad: wat zijn de ideeën en wensen? Droomt iemand bijvoorbeeld al jaren van meer stadsparken of autovrije straten? Zoetermeer vraagt alle inwoners om hun mening te delen met de gemeente op doemee.zoetermeer.nl en bij te dragen bij aan de toekomst van Zoetermeer.

02.-

Doel

Het boegbeeld, dat ben jij

Met de campagne wil de gemeente het gesprek in de stad stimuleren. Daarom zijn de bewoners het gezicht van de campagne. Ze doen een beroep op de andere bewoners van Zoetermeer met 13 portretten voor verschillende doelgroepen. Volgens Creative Director Fritiof Eriksson niet meer dan logisch: De toekomst ligt bij de inwoners van de gemeente. Zij zijn het kloppend hart van de gemeente en verdienen een kans om bij te dragen aan hun eigen toekomst.

Na een oproep meldden zich verschillende mensen uit Zoetermeer als boegbeelden voor de campagne, van jong tot oud en van Oosterheem tot Rokkeveen. GivingBrandsEnergy fotografeerde ze op karakteristieke locaties in de stad, waaronder de Nelson Mandelabrug en Woonboulevard Woonhart. In het kort; herkenbare mensen op bekende plekken. Misschien zie jij je buurman straks wel op posterformaat in het bushokje hangen.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP