SERVICES

GivingBrandsEnergy adviseert je op het gebied van creatieve communicatie. Aansluitend helpen we je met het schetsen en uitwerken van uiteenlopende producten. Dit kan een campagne omvatten, of een geheel losstaand product. Van een promotionele campagne tot een explainer video. You name it, we make it!


CAMPAGNES

Je wilt een boodschap overbrengen. Wie is je doelgroep en wat wil je vertellen? Met het antwoord op deze vragen gaat GivingBrandsEnergy aan de slag. De briefing is het vertrekpunt.


VISUELE IDENTITEIT

De afgelopen decennia is het alsmaar belangrijker geworden om een heldere, sterke en herkenbare visuele identiteit te hebben. Anno 2016 moet een bedrijf transparant communiceren en herkenbaar zijn bij de consument. Een perfect op het bedrijf afgestemde huisstijl helpt je organisatie hierbij.


INTERACTIEVE MEDIA

Interactieve media geven je de kans om rechtstreeks in contact te staan met je doelgroep en ze direct te betrekken bij de wereld rondom je merk of product. Bij een interactief pakket kun je denken aan bijvoorbeeld apps, video en online content die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Het resultaat? Een actief en betrokken publiek dat je merk of product helpt te groeien!


VIDEOMARKETING

Sinds de introductie van de televisie heeft ons brein de focus steeds meer gelegd naar beeld in plaats van tekst. Wij mensen zijn ‘beelddenkers’ geworden. We lezen steeds minder en informatie nemen we sneller op via beeld. Online video platforms zoals Youtube en Vimeo zijn populairder dan ooit. Kortom, video is een perfect middel om je boodschap over te brengen.


SOCIALE MEDIA

Online is de plek waar alles gebeurt. Twitter fungeert als ‘schoolplein’ waar iedereen zijn mening kan spuien en Facebook wordt steeds meer gebruikt als online ‘klantenservice’ (Twitter ook trouwens). Als bedrijf kun je eigenlijk bijna niet meer om social media heen. Naast het hebben van een website is het net zo belangrijk om op Facebook, Twitter en zelfs Instagram actief te zijn.