Diensten

Wij stimuleren out-of-the-box denken. Dit zorgt voor dat het merk makkelijk te onthouden is.

Strategie

Met het belichten van het sociale aspect van de creatieve vraag, kunnen we campagnes ontwikkelen die de doelgroep aanspreken.

Creatie

Ons bureau gedijt op creativiteit, wat zorgt voor levendige energie en het stimuleren van een innovatieve geest in de kern ervan.

Ontwerp

Wij behandelen alle aspecten van ons werk binnen onze eigen studio, waarbij we een breed scala aan ontwerpdisciplines omvatten.

Social

Wij creëren en produceren visuele content, video's en geschreven materiaal specifiek afgestemd op sociale media platforms.

Productie

Wij produceren content voor diverse platforms, waaronder audio, video en redactioneel materiaal.

Media

We stellen strategisch plannen op om marketingdoelen te bereiken, waarbij we zorgen voor effectieve campagnes door uitgebreide optimalisatie en toegewijd beheer.

Merkstrategie
& Creatie

Bij GivingBrandsEnergy bundelen de strategen en creatieven hun krachten en komen zij met innovatieve oplossingen voor het versterken van een merkimago. Wij geloven dat elk element dat bijdraagt aan dit imago zorgvuldig ontwikkeld en vormgegeven moet worden. Gedurende dit proces werken we nauw samen met onze strategische partners.

Gezondheid
& Life Science

De uitdagingen waarmee de gezondheidszorg geconfronteerd wordt, zijn aanzienlijk. Ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en farmaceutische bedrijven moeten veranderingen doorvoeren en hun patiënten en klanten meekrijgen. Om hen te helpen bij het overbrengen van een heldere en overtuigende boodschap, bieden wij onze steun door het toepassen van het 10-stappenplan. Dit plan is gericht op het verbeteren van communicatie en verkoop in de medische en farmaceutische sector.

Erasmus MC

Roche Biosimilar

GOUD Onbeperkt Gezond

Artrose Gezond

Rijksoverheid
& Gemeenten

Verbinding maken met burgers: dat is waar het bij overheidscommunicatie om draait. In een tijd waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn, is het cruciaal dat de boodschap duidelijk en begrijpelijk overgebracht wordt. Onze expertise helpt bij het vormgeven van effectieve strategieën die aansluiten bij de verwachtingen en noden van burgers. Wij volgen het beproefde 10-stappenplan. om uw boodschap op een impactvolle manier over te brengen.

Gemeente Zoetermeer

Gemeente Capelle aan de IJssel

Werkbedrijf De Binnenbaan re-integratie

Rijksoverheid

Non-Profit

De non-profit sector wordt gedreven door het verbeteren van de wereld om ons heen, maar dat betekent niet dat ze moeten inboeten aan effectieve marketing en communicatie. Met beperkte middelen moet elke campagne de aandacht trekken en een onuitwisbare indruk achterlaten. Wij helpen non-profits door hen te voorzien van een strategie die zowel inhoud als creativiteit bevat, zodat hun boodschap relevant en onvergetelijk is. Dat doen we door te werken volgens ons revolutionaire 10-stappenplan.

Maarten van der Weijden Foundation

Veilig op Weg! Blijf uit de dode hoek

Agrarisch
& Duurzaam

De agrarische sector staat onder druk: consumenten eisen steeds meer transparantie over de herkomst van hun voedsel en de productiemethoden. Daarnaast is duurzaamheid een absolute vereiste. Wij helpen bedrijven in de agrarische- en duurzame sector om zich te onderscheiden door middel van een krachtig verhaal. Dit doen we door gebruik te maken van ons 10-stappenplan., waarmee we ervoor zorgen dat ze op een onderscheidende manier hun verhaal vertellen en hiermee de consument overtuigen.

Adviesbureau CLM

Lite Home Amsterdam

Hoogheemraadschap Rijnland

Retail
& Commerce

In de retail is alles in beweging: de manier waarop we aankopen doen, waar we het kopen en hoe we betalen, is drastisch veranderd. De veranderende gewoonten en voorkeuren van consumenten vragen om nieuwe verkoopstrategieën. Wij helpen bedrijven in de retail- en commerce-branche om op een creatieve en efficiënte manier hun doelgroep te bereiken door middel van ons 10-stappenplan. Hiermee onderscheiden ze zich in een sterk veranderende markt en bereiken ze de consument op de juiste manier.

Bruidspaleis Den Haag

Babette kindermode

Elite Mode Den Haag

Bas van Zessen

Finance, IT & Verzekering

Finance & ICT is een integraal onderdeel van ons dagelijks leven en daarbij is de beveiliging van deze informatie cruciaal. In de financiële sector is de concurrentie uiterst fel en alles staat in het teken van de klant - de consument bepaalt. Wij helpen bedrijven in de fintech en financiële sector hun unieke verhaal te vertellen door middel van creativiteit en innovatie. Dit realiseren we door ons 10-stappenplan nauwgezet te volgen en daarmee de impact en betekenis van hun boodschap te vergroten.

Fox-IT

Ingenico ePayment

Zilveren Kruis

Onze werkmethode

Wij staan altijd open voor veranderingen en nieuwe ideeën.

Creatief proces

Op zoek naar een innovatieve oplossingen of creatieve campagnes? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. Samen werken we aan het bouwen van een succesvolle merk.

Voorbereiding

Wij starten elke uitdaging met de ontwikkeling van een op maat gemaakte strategie. Wat neer komt op actief luisteren naar jouw wensen en ideeën. Jij deelt met ons jouw doelen en wensen, en wij delen met jou onze verwachtingen en aanpak. Dit realiseren we d.m.v. een uitgewerkte debriefing.

Creatie

Bij goedkeuring van de debriefing, presenteren we een campagne concept. Na akkoord gaat ons creatief team direct aan de slag, elk met hun eigen unieke specialiteiten en vaardigheden.

Implementatie

Wij zijn niet alleen uitblinkers in het bedenken van campagnes, maar bieden ook de uitvoering van hoge kwaliteit. Het verloop van een project verloopt niet altijd volgens plan en er kunnen onverwachte uitdagingen ontstaan. Daarom volgen wij de gouden regel: we creëren voldoende structuur en hulpbronnen, maar stellen tegelijkertijd voldoende flexibiliteit in staat om op veranderingen in te spelen.

Evaluatie

Eigenlijk is het niet nodig om dit uit te leggen. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan en is onze topprioriteit. Als je ontevreden bent, streven we ernaar om het op de juiste manier op te lossen totdat je tevreden bent en zegt: Dit is het!

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP