De Binnenbaan

Werkzaamheden

Visual identity

Start

april 2020

Lancering

oktober 2020

01.-

Introductie

Werkbedrijf De Binnenbaan

Bij GivingBrandsEnergy geloven we in de kracht van visuele identiteit om de kernwaarden en missie van een organisatie tot leven te brengen. Ons recente project met Werkbedrijf De Binnenbaan illustreert hoe we met creativiteit en strategie een frisse wind hebben laten waaien door hun merk. Dit is meer dan zomaar een logo en een kleurenpalet; het is een verhaal van inclusie, groei en professionaliteit.

02.-

Doel

Visual indentity

Ons doel bij het ontwikkelen van het nieuwe logo en huisstijl voor Werkbedrijf De Binnenbaan was om hun unieke karakter en impact in de schijnwerpers te zetten. We wilden een visuele identiteit creëren die niet alleen herkenbaar is, maar ook het hart van hun organisatie vertegenwoordigt. Onze focus lag op.

Weerspiegeling van kernwaarden
Elk element van het nieuwe logo en de huisstijl ademt de kernwaarden van Werkbedrijf De Binnenbaan: inclusiviteit, samenwerking en empowerment.

Herkenbaarheid en identificatie
We hebben een logo ontworpen dat niet alleen opvalt, maar ook direct verbonden is met de missie van de organisatie. Een beeld dat een verhaal vertelt.

Professionaliteit en moderniteit
De vernieuwde huisstijl straalt een professionele en moderne uitstraling uit, waardoor Werkbedrijf De Binnenbaan zich onderscheidt als een pionier op het gebied van arbeidsinclusiviteit.

03.-

Resultaat

Huisstijlhandboek

Het resultaat van onze samenwerking met Werkbedrijf De Binnenbaan is een inspirerend voorbeeld van hoe een nieuwe visuele identiteit de geest van een organisatie kan belichamen.

Nieuw Logo
Ons nieuwe logo weerspiegelt de dynamiek van Werkbedrijf De Binnenbaan, met kleuren die inclusiviteit en diversiteit symboliseren. Het logo is een artistieke weergave van groei en samenwerking, met subtiele details die de empowerment van individuen benadrukken.

Huisstijlhandboek
Ons uitgebreide huisstijlhandboek biedt richtlijnen voor consistentie in alle communicatie-uitingen. Het omvat kleurcodes, typografie en grafische elementen die samen een samenhangende merkervaring creëren.

Dit project is niet alleen een bewijs van onze creatieve capaciteiten, maar ook van ons vermogen om merken te transformeren en hen te helpen opvallen in een competitieve wereld. We zijn trots op de reis die we met Werkbedrijf De Binnenbaan hebben gemaakt en zijn enthousiast om dit niveau van energie en betrokkenheid in elk project te brengen.

Ben je op zoek naar een partnerschap dat jouw merk tot leven brengt? Bij GivingBrandsEnergy zijn we klaar om je visie te omarmen en samen een onderscheidende visuele identiteit te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je merk kunnen laten stralen. Samen geven we merken energie!

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP