Ad Patres

Werkzaamheden

Strategy, creation, photography, (online) media

Start

januari 2017

Lancering

mei 2017

Website
www.adpatres.nl

01.-

Introductie

Drie portretten.
Drie verhalen.
Eén doelgroep.

Onze rebrandingscampagne voor Uitvaartcentrum Ad Patres uit Den Haag staat in het teken van het vertellen van verhalen. We richten ons op drie persona's met elk hun eigen unieke en bijzondere levensverhaal. Het doel is om te benadrukken dat een uitvaart een weerspiegeling moet zijn van het bijzondere leven dat iemand heeft geleid. Daarom willen we de doelgroep bereiken door hen te inspireren en te overtuigen van de waarde van een persoonlijke en op maat gemaakte uitvaart. Dit project is ontwikkeld in samenwerking met onze partners Hans Moolenaar fotografie en internetbureau Flink.

02.-

Doel

Een uniek leven.
Een buitengewoon afscheid.
Ad Patres.

Onze campagne voor Uitvaartcentrum Ad Patres uit Den Haag richt zich op een specifieke doelgroep die op zoek is naar exclusiviteit en comfort bij hun afscheid. Drie fictieve persona's vertegenwoordigen deze doelgroep en delen hun bijzondere en unieke levensverhalen op de website van Ad Patres. Hierdoor voelt de doelgroep zich begrepen en geïdentificeerd met mensen die op hetzelfde niveau zitten en een vergelijkbare achtergrond hebben.

De campagnestijl benadrukt het gevoel van exclusiviteit door middel van artistiek geportretteerde foto's, gemaakt door fotograaf Hans Moolenaar. Dit versterkt zowel het bijzondere leven van de geportretteerde persona's als de manier waarop Ad Patres het afscheid tot in elk detail regelt.

Onze persona's hebben een prominente maatschappelijke bijdrage geleverd en willen hun passie delen met de wereld. Ad Patres vertaalt en verpakt deze passie in inspirerende quotes. Dit zorgt ervoor dat de doelgroep zich gehoord en erkend voelt en zich identificeert met Ad Patres als een uitvaartonderneming dat op hun niveau opereert. Het doel is om een bijzonder en eervol afscheid te bezorgen, dat recht doet aan het bijzondere leven van de persoon.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP