Waarom TikTok inzetten voor je merk?

TikTok en Gen Z

Om Gen Z en Millennials te bereiken is TikTok het nummer één medium, en ook in de oudere doelgroepen groeit het gebruik snel. Waar het organische bereik op Facebook en Instagram sterk afneemt, is het op Tiktok met de juiste contentstrategie nog gigantisch.

Of je nu op zoek bent naar een TikTok influencer, een videoproductie of een complete strategie? GivingBrandsEnergy helpt je om te starten en te groeien op TikTok. Wij zorgen voor bereik, engagement en conversie!

Als officiële TikTok marketing partner hebben we de kennis en know-how om creatieve ideeën en strategieën te ontwikkelen waarmee we jouw merk impact laten hebben op TikTok. Wij laten TikTok werken voor jou! Begin vandaag nog met Tiktok marketing.

Onze diensten

TikTok video productie
Produceren van TikTok short-form content video's voor jullie eigen kanaal of voor op het kanaal van een creator of influencer.

TikTok video advertising
Video’s specifiek gemaakt voor TikTok ads gericht op bepaalde doelgroepen (targeting op leeftijd, taal, locatie, geslacht en interesses).

TikTok channel management
Wij bedenken de strategie, maken de content en zorgen ervoor dat de video’s worden geplaatst op de juiste tijd met passende hashtags en captions.

TikTok format ontwikkeling
Een TikTok format dat past bij jullie merk van idee tot implementatie.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP