Business Director

Ghuislaine Janzen

Met haar ruim 10 jaar ervaring in verschillende disciplines is Ghuislaine Janzen Business Director bij GivingBrandsEnergy. Zij heeft ruime ervaring in het omzetten van een complexe boodschap naar effectieve communicatiemiddelen.

Dankzij haar academische achtergrond, waarbij ze een Master in Rechten heeft behaald, beschikt Ghuislaine over een analytisch brein. Haar kracht ligt in het vertalen van ingewikkelde processen naar een verhaal dat voor iedereen begrijpelijk is.

Met haar Franse en Zweedse achtergrond voelt Ghuislaine zich thuis in een internationale omgeving. Haar scherpzinnigheid en nieuwsgierigheid stellen haar in staat om onconventionele creatieve beslissingen te nemen die sinds haar komst in 2016 hebben bijgedragen aan de groei van GivingBrandsEnergy.

Eerder heeft ze gewerkt bij Manpower, waar ze haar professionele expertise op het gebied van werving en advies heeft gedaan. Ze heeft samengewerkt met gerenommeerde bedrijven zoals Aegon, Mattel, Monsanto, Enel, RBS, Le Creuset en Jimmy Choo. Daarnaast heeft ze klanten zoals AEGON en PostNL geadviseerd op het gebied van personeelszaken.

Ben jij benieuwd naar wat Ghuislaine voor jou kan betekenen? We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

mr. Ghuislaine Janzen
Business Director
E-mail: ghuislaine@givingbrandsenergy.com
Mobiel: 06-50528847
Kantoor: 020-2446879

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP