Creative Director & Oprichter

Fritiof Eriksson

Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van campagnes, is Fritiof een doorgewinterde creative director die zich toelegt op het motiveren en activeren van mensen. Zijn uitgebreide ervaring strekt zich uit over zowel de overheidssector als commerciële organisaties, waar hij succesvolle concepten heeft bedacht en deze heeft vertaald naar campagnes.

Wat Fritiof onderscheidt, is zijn vermogen om zijn ervaring in het bedrijfsleven te benutten en toe te passen in de publieke sector. Met zijn uitgebreide commerciële ervaring brengt hij een frisse kijk op marketing, blinkt uit in samenwerking met diverse belanghebbenden en heeft een bewezen staat van dienst in het snel bedenken van campagnes die productverkoop stimuleren.

Fritiof's indrukwekkende portfolio omvat een scala aan opdrachtgevers, waaronder Belvilla by OYO, Werkbedrijf De Binnenbaan, Erasmus MC, gemeente Zoetermeer, Rijksoverheid, Transport en Logistiek Nederland, PostNL, Unilever Benelux, Ferrero Benelux, Zilveren Kruis, Schreiner Aviation Group, Fox-IT, Rabobank Nederland, Ingenico Epayments, Porter Novelli, OPRG en Zwitserland.

Als je op zoek bent naar een Creative Director die strategisch denken combineert met creativiteit om resultaatgerichte campagnes te leveren, dan is Fritiof de professional die je nodig hebt. Met zijn uitgebreide branchekennis en bewezen vermogen om het publiek te boeien, staat hij klaar om je te helpen een blijvende indruk te maken.

Fritiof Eriksson
Creative Director
E-mail: fritiof@givingbrandsenergy.com
Mobiel: 06-51541451
Kantoor: 020-2446879

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP