Art Director & Oprichter

Smallest Headquarter of Europe

Naast art director ben ik de oprichter van creative agency GivingBrandsEnergy. Al van kinds af aan ben ik visueel ingesteld. Dit komt doordat ik sinds mijn geboorte slechthorend ben. Mijn kracht is dat ik in een zeer kort tijdsbestek een concept visueel kan omzetten naar bijvoorbeeld een marketingcampagne, een campagnebeeld, een infographic, een animatie en een factsheets.

Sinds de oprichting heeft het bureau altijd naast strategie, art & copy en redactie, een eigen studio gehad. In de beginfase vooral op het gebied van het grafisch ontwerpen van infographics, corporate brochures, rapporten, huisstijlen en websites, later is daar animatie, video editing en social media content (voor o.a. Instagram en TikTok) bijgekomen. Dagelijks geef ik leiding aan de studio bestaande uit jonge enthousiaste en talentvolle creatievelingen die hun hart en zaligheid geven aan de diverse projecten die lopen binnen het bureau.

Enkele van onze opdrachtgevers zijn de overheid van Nederland, Erasmus MC, Ferrero Benelux en Unilever Benelux op projectbasis. Voorheen werkte ik bij Ingenico ePayments in Hoofddorp en Omnicom Public Relations Group in Amstelveen. Ik heb ervaring met het werken met internationale merken met veel belanghebbenden en het afhandelen van parallelle projecten in zowel B2B- als B2C-omgevingen.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONACT MET ONS OP