december 28, 2022

GivingBrandsEnergy staat in de FONK150 Best Agencies 2022

GivingBrandsEnergy is trots om te melden dat we een fantastische score hebben behaald in de FONK150 Best Agencies 2022, met een gemiddelde score van 8,99. Dit is naar voren gekomen uit het klanttevredenheidsonderzoek van Multiscope, uitgevoerd in opdracht van FONK. Bij het meest creatieve bureau met 1 tot 10 medewerkers, staan we op de vijfde plek en bij het meest effectieve bureau in dezelfde categorie, bezetten we de derde positie. Dit fantastische cijfer is het resultaat van de inspanningen van het hele team.

Fritiof Eriksson, oprichter van GivingBrandsEnergy, is zeer verheugd met de score van 9 voor creativiteit. Hij zegt: We hebben allemaal keihard gewerkt om dit te bereiken. Zonder ons geweldige team was dit niet mogelijk geweest. Ik wil onze opdrachtgevers enorm bedanken voor hun geweldige cijfers en mijn team bij GivingBrandsEnergy voor hun inzet en betrokkenheid. Dit is wat ons onderscheidt.

Dit resultaat is een bevestiging van de toewijding en de inzet van GivingBrandsEnergy om de beste diensten te bieden aan hun opdrachtgevers.

GivingBrandsEnergy staat in de FONK150 Best Agencies

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONTACT MET ONS OP