WIE WIJ ZIJN

Ons team bestaat uit vijf ervaren en bekwame creatievelingen. Jong en oud. Elk met hun eigen interesse, specialisme en vakkennis. Samen bundelen we de krachten om voor elk project het beste advies en een perfect resultaat te leveren. We staan allemaal midden in de maatschappij en iedereen benadert een opdracht vanuit een andere invalshoek. De mens staat altijd centraal. Dat is onze filosofie en dat is ons uitgangspunt.

FRITIOF ERIKSSON

ART DIRECTOR // NEW BUSINESS

Fritiof is een zeer bevlogen Art Director met twintig jaar ervaring in het vak. Heldere nuchterheid combineert hij met een gezonde dosis lef en verbluffende creativiteit. Het resultaat? Effectieve communicatie met een verleidelijke schoonheid, gecreëerd vanuit het hart.

VALERIE VAN NIEL

ART & COPY // NEW BUSINESS

Creatieve duizendpoot Valerie kneedt woorden samen tot krachtige, prikkelende teksten met een scherp randje. Met haar basis in Graphic Design verenigt zij tekst en beeld tot machtig geheel. Als kers op de taart geeft ze je graag haar ongezouten mening over alles. Haar blogs kun je hier lezen.

KAHLIL BÉRÉNOS

CREATIVE THINKER

Stel je vraag aan Kahlil en zijn antwoord is: moet kunnen. De ‘hoe’ zoekt hij daarna uit. Hij is onze bink op het gebied van de nieuwste creatieve en technische ontwikkelingen in de communicatiewereld. Hij ontleedt alle mogelijkheden en maakt ze zich eigen. Om je een krachtig, ‘out of the box’ concept te geven waar het excentrieke Kahlil sausje vanaf spat.

DANA KALFSBEEK

FRONT-END DEVELOPER

De spil tussen concept en online communicatie met een creatieve background. Als ingewijde in HTML ziet Dana bij elk inventief idee de digitale mogelijkheden en wanneer deze er niet zijn? Dan creëert ze haar eigen pad.

GHUISLAINE JANZEN

SENIOR CONSULTANT

Mensen willen en kunnen helpen: dat is Ghuislaine in een notendop. Ze geeft je ongeveinsd, concreet advies waarmee je organisatie uit de startblokken van de markt schiet. Altijd gefocust op het persoonlijke aspect en niet bang om haar onvervalste mening uit te spreken, biedt haar visie datgene wat je bedrijf nodig heeft.

JE ZOEKT EEN GOEDE REDEN OM MET ONS IN ZEE TE GAAN? WIJ HEBBEN ER TIEN.

Reden 10: Wij zorgen voor effectief resultaat

Elke strategie, creatief concept en hersenspinsel baseren wij op een positieve ROI.


Reden 9: Strategie zit ons in het bloed

We doen niet zomaar wat. Elke actie komt voort uit een efficiente strategische aanpak.


Reden 8: We zijn kritisch

Onze lat ligt hoog en stijgt elke dag weer.


Reden 7: We zijn creatief

Soms verbazen we zelfs elkaar.


Reden 6: Een vaste relatie is ons streven

In een lange relatie ken je elkaar goed, weet je wat de ander nodig heeft en versterk je elkaar.


Reden 5: Een netwerk vol ervaring

Dat is wat we je bieden. Betrouwbare professionals waar we al jaren mee samenwerken.


Reden 4: Alle creatieven op de juiste plek

Een droomteam dat exclusief voor jou aan de slag gaat. Met eersteklas resultaat.


Reden 3: Wij kennen het bedrijfsleven

Mensen, tijd en geld zijn van grote invloed bij het doorhakken van knopen. Daar hebben we begrip voor.


Reden 2: Wij nemen je vraag over

Zodat jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken. Focus op de core business is jouw prioriteit. De oplossing vinden voor je vraag is de onze.


Reden 1: We hebben verstand van reclame

Het is gewoon zo.