Infographics

Lange stukken tekst lezen? Een afbeelding kan net het verschil maken. Een infographic zegt nog meer dan 1.000 woorden. Ingewikkelde processen overzichtelijk maken. Direct begrijpen waar je je anders door lange stukken tekst moet worstelen.

Hoe denken Nederlandse mkb-ondernemers over flexibel ondernemen?

Ondernemerschap en flexibiliteit worden vaak in een adem genoemd, maar hoe kijken ondernemers hier zelf tegenaan? Lees hier het hele verhaal.

Enjoy Life

Enjoy Life is een sociaal-maatschappelijk project van de gemeente Zoetermeer. Gevestigd als wijkpost in Oosterheem functioneert Enjoy Life als een buurthuis waar bewoners langs kunnen komen voor workshops en advies door/van verschillende experts. De campagne stimuleert bewoners van deze wijk om zelf initiatief te nemen en een antwoord/oplossing te zoeken voor hun vraagstuk/probleem, met begeleiding en hulp van de gemeente. Burgers worden aangezet om zelfstandig contact te zoeken met Enjoy Life of met een van haar partners.

zorg voor de regio

Opdrachtgever: Omnicom PR Group Nederland

St Jansdal ziekenhuis

Opdrachtgever: Zilveren Kruis

Alert Online

Opdrachtgever: Omnicom PR Group Nederland

Overdracht kinderdagverblijf naar basisschool

In opdracht van OPRG ontwikkelden wij voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een dynamische infographic om de informatie over het belang van de overdracht van kinderdagverblijf naar basisschool voor pedagogisch medewerkers inzichtelijk te maken. 

Schaalsprong

Inzichtelijk maken hoe verschillende onderdelen zich tot elkaar verhouden door middel van een praatplaat. Hier bemiddelen wij en leiden wij het creatieve proces.

Werk, scholing en inkomen

De doelgroep enthousiasmeren en meenemen in de veranderingen van hun manier van werken.