1._Vogelkooi2.png

ARBEIDSMARKT COMMUNICATIE

Ghuislaine Janzen is consultant arbeidsmarktcommunicatie. Haar visie: elk bedrijf krijgt de medewerkers die het zichzelf gunt. Ghuislaine heeft ruime ervaring in het adviseren van bedrijven om juist die medewerkers te behouden en te werven die zorgen voor vooruitgang.

GEMEENTE ZOETERMEER

Behulpzaam, duidelijk en transparant. Dat is gemeente Zoetermeer. Al meer dan tien jaar werken we met veel plezier samen aan uiteenlopende campagnes en promotionele acties van de gemeente. De kers op de taart is de restyling van de gemeentelijke huisstijl in 2012.

zoetermeer_HNW_01.jpg
website_veiligopweg_01.jpg

VEILIG OP WEG!

Hoe laten we onze kinderen bewust nadenken over hoe ze gevaren op de weg kunnen voorkomen? Dat doet Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Het schoolproject ‘Veilig Op Weg!’ leert de Nederlandse kinderen over de gevaren van de dode hoek bij vrachtauto’s, bussen en landbouwvoertuigen.

PROMOTIE CAMPAGNE LA MER ALMERE STAD

Een unieke en dynamische locatie, goed bereikbaar en met succesvolle bedrijven om je heen. Kenmerken die het kantoorgebouw La Mer in Almere perfect omschrijven. Dé locatie waar je als bedrijf optimaal kunt werken.

original-afbeelding_voor_homepage.jpg20160908-1473-1ipcow5.jpg
Website-Erasmus-2.jpg

WEBSITE ERASMUS ADVIESGROEP

Sinds 2009 bewaken en begeleiden we de identiteit van Erasmus Adviesgroep. In datzelfde jaar hebben we de website ontworpen.

ZOETERMEER WIJZER

In 2013 hebben we in samenwerking met de gemeente een mini-campagne ontwikkeld om www.zoetermeerwijzer.nl te promoten. Het doel? De bewoners bekend maken met de website en ze hierbij inzicht te geven in de uiteenlopende onderwerpen waar ze mee bij de Zoetermeerwijzer terecht kunnen.

A2posterstaand_GOED.jpg
original-mockup-elite2.jpg20160913-7859-ls3mxz.jpg

ELITE MODE

In het mooie Haagse Duinzigt is modezaak Elite Mode gevestigd. Jaren geleden was Elite Mode toe aan een nieuw winkellogo en zo is onze samenwerking begonnen.

SECTOR: ARBEIDSMARKT COMMUNICATIE

Bij het aannemen van nieuw personeel focust een bedrijf zich vooral op het binnenhalen van de uitblinkers: ik noem dit de pareltjes-strategie. Men zoekt naar het beste CV om de kandidaat met de beste diploma’s en meest relevante werkervaring aan te nemen.

honeycomb-530987_1920.jpg
original-jongerencommunicatie.jpg

SECTOR: JONGEREN COMMUNICATIE

Niets is zeker en de standaard staat altijd ter discussie. Dat is de wereld waar jongeren in leven. Wil je slagen bij deze doelgroep, dan moet je weten wat er speelt en hoe je deze generatie aanspreekt. En dat verandert snel.

SECTOR: OVERHEIDS COMMUNICATIE

De overheid is er voor haar burgers. Door heldere en begrijpelijke informatie over te brengen, wil de overheid alle burgers aanspreken. Hiervoor moet je echter wel weten hoe je iedereen bereikt.

original-overheidcommunicatie.jpg