Verkeerscampagne voor kinderen lanceert nieuw lesprogramma

Den Haag, dinsdag 7 mei 2019 – Veilig op Weg heeft een gloednieuw lesprogramma. De voorlichting over de dode hoek start deze week met het vernieuwde campagnemateriaal.

Veilig op Weg is een langlopende verkeerscampagne op basisscholen door heel Nederland. De voorlichting richt zich op het bewustmaken van de jeugd over de dode hoek van grote voertuigen. Het is belangrijk dat het lesmateriaal van de campagne goed aansluit op de doelgroep; basisschoolkinderen uit groep zeven en acht. Net zoals de jonge generatie op de lagere school is ook Veilig op Weg een kind van zijn tijd. Daarom ontwikkelde reclamebureau GivingBrandsEnergy interactief lesmateriaal dat inspeelt op de populariteit van Instagram en het gebruik van jonge acteurs als boegbeelden in leerzame vlogs.

Met behulp van van een gloednieuwe lesfilm, de gerestylde website, een sociale mediacampagne en de inzet van jonge ambassadeurs streeft Veilig op Weg naar een Nederland zonder verkeersongelukken. De nieuwe lesfilm van de campagne over de dode hoek speelt zich af in Amersfoort, een mooie omgeving met veel groen. Dankzij de gemeente van deze stad kreeg het productieteam van de campagne alle vrijheid om te filmen. De nieuwe film- en website van Veilig op Weg zijn vanaf deze week te bewonderen.

Bijdrage aan verkeersveiligheid

Veilig op Weg is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Naast de inzet van bovengenoemde partijen berust het succes van de campagne op de steun van verschillende sponsors. Onder andere RAI Vereniging, Volvo Trucks en multinational BP leveren een belangrijke bijdrage aan Veilig op Weg. Dankzij de sponsors heeft de campagne een truck, een trailer en genoeg benzine om het hele land door te reizen. Transport en Logistiek Nederland biedt de verkeersvoorlichting gratis aan op basisscholen door heel Nederland.

Over ons

GivingBrandsEnergy is de creatieve kracht achter de verkeerscampagne en ontwikkelde het lesmateriaal voor Veilig op Weg. Met toewijding en veel plezier leveren wij unieke campagnes voor maatschappelijke organisaties en commerciële partijen. Ons creatieve team zoekt altijd naar een originele invalshoek en vindt, samen met jou, de juiste aanpak voor elk vraagstuk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Contactpersoon: Fritiof Eriksson
Telefoon: 070 326 89 20
Mobiel 06 51 54 14 51
E-mail: fritiof@gbe.nl

Deel het op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hee! GivingBrandsEnergy...

… zit momenteel in de immuniteitsgroep voor werk en snakt naar ontsnapping uit sociaal isolement. Dus! Op zoek naar een unieke verpakking voor jouw boodschap?

Kom dan vooral niet langs!
Bel me liever: 070 326 89 20!