fbpx

Dat zou een goede titel zijn voor de Flabber-artikelen van Michiel Janzen. Zijn werk over eenheid 731 draagt deze titel met recht en rede. Meer dan 100.000 mensen lazen dit gruwel werk, waarmee Janzen een onderwerp aan de kaak stelde dat je laat bibberen in je bed en tegelijkertijd mateloos fascineert. Bizarre verhalen uit de verhulde pagina’s van het grote en verschrikkelijke geschiedenisboek. Er is genoeg te vertellen.

Wanneer het om geschiedenis gaat, is Michiel Janzen een man van de ongezouten waarheid. Met oog voor het kleine en kennis van het grote schrijft hij spraakmakende verhalen over de wereldse geschiedenis. Michiel schrijft in een stijl die aanslaat bij zowel jong als oud. Hij houdt zich strikt aan de feiten en laat geen steen op zijn plek als het gaat om het achterhalen van het ware verhaal.

Omroep-West

Op een andere noot volgt een leuke mededeling. De komende tijd is Michiel te zien én te horen bij Omroep West en staat zijn nieuwe boek De aanslag die moest gebeuren in de spotlight! Aanstaande zaterdag verschijnt hij bij Talkshow Frits en praat hij onder andere met, je raadt het al, Frits! Tot slot luister je dinsdag 4 december naar de zoetgevooisde stem van Michiel Janzen in het programma Tijd voor Nostalgie op radio West. Veel om naar uit te kijken dus!

Agentschap

Michiel Janzen valt sinds kort onder het agentschap van GivingBrandsEnergy. Het creatieve bureau uit Den Haag houdt zich bezig met de pr- en communicatie van Janzen zijn schrijfwerken. Benieuwd wat wij nog meer doen? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.

Deel het op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Grote mensen zijn stom!​

Dat denkt het gemiddelde kind van tien ongetwijfeld elke vijf minuten wel een keer. Daarom vertolken niet volwassenen, maar kinderen en jonge mensen de boodschap van ‘Veilig op Weg’. Geef

Wij bewegen mee

Ons bureau werkt het hele jaar door aan verschillende projecten, groot en klein. En elk project vereist weer een andere combinatie van disciplines en vaardigheden om een tevreden opdrachtgever over