Loading
Telefoon:
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

Pink Ribbon City Walk Guide

Omschrijving

Datum
02/10/2007
Bedrijf
Winkelman en Van Hessen
Diensten
Graphic design

Tijdens de Oktober Borstkankermaand 2007 start Pink Ribbon haar nieuwe campagne ‘Beweeg! Geef borstkanker minder kans’. Een van de vele acties voor dit initiatief wordt gesteund door KPN en Samsung. Bewegen vermindert het risico op borstkanker. De limited edition Samsung  L600 ladyphone is voorzien van een stappenteller. Bij aankoop hiervan ontvangt men gratis de City Walk Guide met favoriete wandelroutes van BN’ers zoals Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz en Froukje de Both. Adviesbureau Winkelman en Van Hessen vroeg aan GivingBrandsEnergy om de productie van deze Guide uit te voeren.


De grootte was een gegeven. Het boekje moest immers op de doos van de Samsung L600 ladyphone passen. Verder was er nog weinig bekend. Het aantal pagina’s was nog onduidelijk, welke BN’ers erin zouden komen was nog niet bekend, als gevolg waren de routes nog niet bepaald en de kaarten nog niet opgemaakt. Of we alvast van start wilden gaan; de deadline lag binnen 2 (!) weken. Kortom een spoedklus, maar wel een die een uiterste inspanning vereiste. GivingBrandsEnergy heeft binnen de gestelde termijn alle plattegronden opgemaakt, alle foto’s op locatie gemaakt en het gehele boekje vormgegeven. 

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?