Loading
Telefoon:
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

Corporate branding Fox-IT Delft

Omschrijving

Datum
30/08/2005
Bedrijf
Fox-IT
Diensten
Corporate branding

Fox-IT is in 1999 opgericht om snelgroeiende bedrijven van innovatieve beveiligingsoplossingen op het gebied van IT te kunnen voorzien. Aldus is Fox-IT het eerste digitale recherchebureau van West-Europa. Sinds het begin werkt Fox-IT zowel voor overheden als financiële instellingen. In 2005 verhuist Fox-IT wederom naar een grotere locatie. GivingBrandsEnergy krijgt de opdracht de corporate identity van Fox-IT te moderniseren. 


GivingBrandsEnergy start met de corporate brochure. De werkzaamheden van Fox-IT zijn van een hoog technisch niveau wat een drempel kan zijn voor een goede toegankelijkheid. GivingBrandsEnergy adviseert Fox-IT om de brochure ook begrijpelijk te houden voor niet-technici. Als basis dient de foto van de ‘medewerker die tegen de stroom in zwemt’. Deze foto weerspiegelt de gedachte dat Fox-IT altijd de afwijking op de regel ontdekt. De overige foto’s in de brochure geven het speuren naar informatie (monitoring) en inbraak (fraude en hacking) weer. De tekstpagina’s worden afgewisseld met quotes op kalkeerpapier. De brochure is op extra zwaar papier gedrukt zodat hij meer body krijgt. Er is zowel een nederlandse als een engelse versie. 


De vormgeving van de nieuwsbrief volgt het stramien van de corporate brochure. Er is een vaste indeling voor het voorwoord, het interview, de case en de trainingen. Columnist Herbert Blankesteijn siert altijd de achterzijde. 


Omdat Fox-IT regelmatig op beurzen (o.a. Info Security) staat ontwerpt GBE ook mobiele displays en banners. Onlangs realiseerde GivingBrandsEnergy voor Fox-IT de fotoserie ‘bedrijfsspionage’. 

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?