Loading
Telefoon:
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

Zon, strand en zee: niet voor GivingBrandsEnergy

Datum
Categorie

Den Haag, dinsdag 16 juli 2019 – Werknemers krijgen geen vakantie bij GivingBrandsEnergy. Fritiof Eriksson, oprichter en Art Director vertelt over hoe hij het onderste uit de kan haalt.

Men noemt het: ‘Enkeltje koude kermis met Dode Mus-Airlines’. Bij Haags reclamebureau GivingBrandsEnergy zagen we rage in norm veranderen: bij ons gaat niemand tegenwoordig meer op vakantie. Je bureau is namelijk pas booming als je werknemers niet op vakantie mogen. En waarom zou je? Werken voor vakantiedagen? Dan kan je beter thuisblijven; hoef je er ook niet voor te werken.

Visionair en potentaat

Fritiof Eriksson, bedenker en initiator van Enkeltje koude kermis met Dode Mus-Airlines, vertelt over de totstandkoming van zijn unieke arbeidsethos. Hij gelooft heilig in de principes van hard werken en geen vakantie. “Per definitie is het een slecht idee om privileges toe te kennen aan je werknemers. Gunning van rust en vrije tijd zou de werknemer zacht en gemoedelijk maken; een onwenselijk bijproduct van verspilde tijd die ook gewoon op kantoor kan worden doorgebracht”, aldus Eriksson.

“Wanneer ik mijn werknemers vertel dat ze niet op vakantie kunnen maar wel al hebben geboekt, daar word ik diep gelukkig van.”

– Fritiof Eriksson
Over ons

GivingBrandsEnergy is een Haags reclamebureau dat gewoon open is deze zomer. Kom maar op met die nieuwe opdrachten; wij staan al in de startblokken. Al die andere bureaus sturen hun personeel toch wel richting zon en zee dus zoveel smaken heb je niet om uit te kiezen.

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?