Loading
Telefoon
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

Bloedstollende faction-thriller over een aanslag op de best bewaakte politicus van Europa

Datum
Categorie

Den Haag, maandag 17 september 2018 – Thrillerschrijver en complotdenker Michiel Janzen vermengt een realistisch doemscenario met verbluffende storytelling. Een verhaal zo dicht bij de werkelijkheid dat het zomaar realiteit zou kunnen worden.

De aanslag die moest gebeuren

Twee blanke mannen uit Den Haag raken elk op hun manier betrokken bij een jihadistisch complot om het populairste extreemrechtse partijkopstuk van het land, Gust Dewilde, te vermoorden. Een radicale cel, een haatimam, een stewardess, een horloge en een potje medicijnen vormen de opmaat tot de aanslag in Schoten. Zal de best bewaakte politicus van Europa hetzelfde lot ondergaan als Pim Fortuyn?

Over de auteur

Michiel Janzen werkt bij PostNL. In 2012 verscheen van zijn hand het managementboek Denken als een Generaal. Sindsdien schrijft hij factionverhalen die dicht tegen de werkelijkheid aan schuren.

www.michieljanzen.nl

Een thriller waarop ik lang heb gewacht!
– Tomas Ross

Klik hier voor het persbericht.

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?