Loading
Telefoon:
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

OfficeStories – Stageleed bij de vleet

Datum
Categorie

Lange dagen, korte lontjes, slechte werkomstandigheden en onredelijke bazen. Nee, we hebben het niet over kinderarbeid in Bangladesh of een carrière bij Ryan Air. Wat dan? Het mensonterende leven van de Nederlandse stagiair natuurlijk! Wel ja, het leven van sommige stagiairs. Je hoort weleens van die horrorverhalen op de werkvloer. 40 uur per week draaien voor een krentenbol en een schouderklopje. Weinig leren, veel werken. Klachten? Trek je het niet meer? Dan nemen we toch lekker een nieuwe!

Niet voor niets werd meldpunt stagemisbruik opgericht in 2015 door de FNV. Lekker klagen dus. Is daarmee ook het einde in zicht voor de 24/7 koffiedienst van deze offerdieren op de werkvloer? Geen idee. Gelukkig gaan wij heel goed met onze stagiairs om. Werken en leren, lachen en leren, leren en leren en lachen en lachen. Bij ons valt er niets te melden. Toch ‘Stagiair’?

Ervaring met stageleed? Of ben jij toevallig die onredelijke baas? Geef dit bericht dan eens een zwengel!

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?