Loading
Telefoon:
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

OfficeStories – Gamen op werk

Datum
Categorie

Herkenbaar voor jou? Het is midden op de dag. De tijd kruipt voorbij, minuten lijken uren en oneindig lang te duren. Je overweegt koffie nummer twaalf om maar aan dat bureau te ontsnappen… afijn, je snapt het wel. Verveling. Werken is nou eenmaal niet altijd even leuk, de motivatie soms ver te zoeken. Bazen hebben het maar lastig met al die luie inspiratieloze boeven.

Wat te doen? Je leidinggevende heeft de conventionele aanpak maar laten varen en overweegt nu iets radicaals. Hij heeft moeite met de knoop doorhakken. Stuurt hij je naar een kolenmijn in Siberië of ontvoert hij je familie? Hoewel bovenstaande opties zeker aantrekkelijk klinken, hanteren we bij ons op kantoor een andere aanpak. Wij gamen namelijk tijdens werktijd. Uit onderzoek blijkt dat een potje tennis op de Wii of knallen in Call of Duty een rustgevend effect heeft op je brein en de productiviteit op de werkvloer verhoogt. Een paar minuutjes pauze, spelletje spelen en BAM! Zo goed als nieuw.

Dus! Ingekakte, inspiratieloze, verveelde, geestelijk verwarde werknemers opgelet! Per direct zeuren bij je baas voor die mega-tv en nieuwe Wii.   

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?