Loading
Telefoon:
+31 (0)10 30 70 319
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam

OfficeStories – De kantoorhond

Datum
Categorie

Honden op de werkvloer! Volgens sommigen een factor voor tevreden collega’s, geluk op werk en een anti-stress stimulant. Voor anderen slechts een bron van allergieën. Of je nou lacht, huilt of niest: honden beïnvloeden de werksfeer. Wij zijn in ieder geval dol op onze Schotse Terriër Sparky, ook wel vernietiger der kantoorartikelen en blaffer in de vroege uurtjes. Vooral wanneer je de slaap nog uit je ogen wrijft en de koffie nog niet klaar is.

Afijn, we houden van onze eigenwijze viervoeter. Men zegt altijd: de hond lijkt op het baasje. Wij zeggen: de hond lijkt op het kantoor. Denk nu niet in tafels en stoelen maar aan karakter. Wij zijn de underdog, een klein reclamebureau met een eigen wil. Wij happen en prikkelen, trekken je aandacht en aan het eind van de dag barsten wij nog steeds van de energie. En ondanks onze korte pootjes rennen wij harder dan de grootste honden!

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?