Dat zou een goede titel zijn voor de Flabber-artikelen van Michiel Janzen. Zijn werk over eenheid 731 draagt deze titel met recht en rede. Meer dan 100.000 mensen lazen dit gruwel werk, waarmee Janzen een onderwerp aan de kaak stelde dat je laat bibberen in je bed en tegelijkertijd mateloos fascineert. Bizarre verhalen uit de verhulde pagina’s van het grote en verschrikkelijke geschiedenisboek. Er is genoeg te vertellen.

Wanneer het om geschiedenis gaat, is Michiel Janzen een man van de ongezouten waarheid. Met oog voor het kleine en kennis van het grote schrijft hij spraakmakende verhalen over de wereldse geschiedenis. Michiel schrijft in een stijl die aanslaat bij zowel jong als oud. Hij houdt zich strikt aan de feiten en laat geen steen op zijn plek als het gaat om het achterhalen van het ware verhaal.

Omroep-West

Op een andere noot volgt een leuke mededeling. De komende tijd is Michiel te zien én te horen bij Omroep West en staat zijn nieuwe boek De aanslag die moest gebeuren in de spotlight! Aanstaande zaterdag verschijnt hij bij Talkshow Frits en praat hij onder andere met, je raadt het al, Frits! Tot slot luister je dinsdag 4 december naar de zoetgevooisde stem van Michiel Janzen in het programma Tijd voor Nostalgie op radio West. Veel om naar uit te kijken dus!

Michiel Janzen bij Frits! TV West Den Haag