Den Haag, donderdag 1 november 2018 – Online marketingbureau Multiply en creatief communicatiebureau GivingBrandsEnergy gaan samenwerken! Beide partijen geloven in een sterker product door gebruik te maken van elkaars expertise.

Fritiof Eriksson, art director- en eigenaar van GivingBrandsEnergy, kijkt met veel enthousiasme uit naar de toekomst. ‘Ik ben erg blij met deze samenwerking. Veel bureaus herkennen zich in de groeiende vraag naar een steeds breder product en als je bij wil blijven, moet je meebewegen. Hoewel wij ons met veel enthousiasme op dit nieuwe werken storten, is het toch ontzettend fijn dat we ons kunnen beroepen op de expertise van Multiply’.

“Als je bij wil blijven, moet je meebewegen”

– Fritiof Eriksson

De oprichter van Multiply, Lennart Koetsier, herkent zich in dit verhaal. ‘Klanten zoeken tegenwoordig naar het totaalplaatje en verwachten een volledig verzorgde campagne. Wij snappen deze vraag maar vinden ook dat je moet doen waar je goed in bent. Weet waar je eigen kwaliteiten als bureau liggen. Daarom werken wij graag samen met GivingBrandsEnergy; je vult elkaar aan.’

“De enige constante in het online landschap is dat het constant veranderd”

– Lennart Koetsier

De bureaus, gevestigd in Den Haag en Zoetermeer, versterken elkaar op het gebied van online marketingcampagnes, creatieve vormgeving, reputatiemanagement en communicatie. Benieuwd naar de projecten van Multiply? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Over GivingBrandsEnergy
Wij zijn een creatief bureau, gevestigd in het hart van Den Haag. Met toewijding en veel plezier leveren wij unieke campagnes voor maatschappelijke organisaties en commerciële partijen. Als bureau zijn wij altijd op zoek naar een originele invalshoek en vinden, samen met de klant, de juiste aanpak voor elk vraagstuk.

Over Multiply
Wij zijn een online marketing bureau uit Zoetermeer en zien onszelf als connectors. Met onze kennis over online marketing faciliteren we boodschap, product en verhaal op elk denkbaar platform. Dit alles zodat we met elkaar de juiste luisteraars bereiken.

Voor vragen kan je contact opnemen met:

GivingBrandsEnergy
Felix Puts
Telefoon: 070 326 89 20
E-mail: felix.puts@givingbrandsenergy.com


Multiply
Lennart Koetsier
Telefoon: 079 203 70 80
E-mail: lennart@multiply.nl