Het is weer zomer! Dat betekent een beetje zon, regen bij de vleet en hordes klagende mensen die Nederland te warm, te koud of te nat vinden. Bij GivingBrandsEnergy sukkelen we gewoon rustig door. Het leven lijkt een stukje trager te gaan tijdens de warme maanden, de dagen wat langer. Meer moeite doen om dat laatste restje energie eruit te persen voordat je zelf de zon opzoekt.

De zomer vormt een uitdaging voor iedereen die lethargie en loomheid op de werkvloer niet kan veroorloven. Hoe zorg je er dan voor dat je werknemers nog steeds een poot verzetten, ondanks tropische sferen en zicht op een welverdiende vakantie? Wij hebben de oplossing! Haal de zomer in je ‘hol’. Nee, geen sekstoerisme voor GivingBrandsEnergy of een prostaatonderzoek voor de mannen: we laten dat zonnetje gewoon lekker in het kantoor schijnen! Hoe dan? kijk maar eens!

Ondanks deze meesterlijke vertoning van onze illusionaire kunsten – waar Hans Klok nog een puntje aan kan zuigen – begeven wij ons tot op heden nog steeds binnen de klamme muren van ons kantoortje. Wie had dat gedacht?! Toch haalde dit greenscreenspotje het metaforische zonnetje in huis: het is namelijk ontzettend leuk om zoiets te maken met je collega’s en makkelijk op de koop toe! Welja, deelname van kantoormascottes niet meegerekend. Natuurlijk is daar de tegendraadse schotse terriër die liever de volledige stellage vernietigt dan een interplanetaire ontdekkingstocht maakt.

Naar Bali of op safari kan deze zomer dus gewoon vanuit ons eigen kantoor, Oranjestraat nummer 6, in Den Haag. Kom dus vooral langs voor een budgetreis naar de andere kant van het universum.