Vet cool, lauw en zwaar oké: organisaties proberen uit alle macht om de juiste snaar te raken bij de jeugd. Vaak tevergeefs: hoe krampachtiger de poging, hoe vernietigender het effect op de doelgroep. GivingBrandsEnergy weet hoe je jongeren wél bereikt. Cliché maar waar: de jeugd heeft de toekomst.

Niet zo vreemd dus dat talloze bedrijven en overheidsinstellingen jongeren aan zich willen binden. Wij hebben volop ervaring met het ontwikkelen van succesvolle jongerencampagnes. Geheim achter het succes? Spreek de taal van de jongeren. Om een tipje van de sluier op te lichten: die taal verschilt helemaal niet zo veel van die van u en ons. GivingBrandsEnergy weet hoe je jongeren bereikt

Weten wat er leeft

Een boodschap overbrengen aan een jonge doelgroep doe je door je verhaal te brengen op een manier die jongeren aanspreekt. Met de juiste communicatiemiddelen, design en woorden. Hou het bovenal subtiel: niemand vindt het fijn om in een hokje gestopt te worden. Wij weten wat er leeft en bereikt grote groepen jongeren met haar campagnes. Zo werd een facebookpost uit de campagne ‘Leerwerkcheque Be Like…’ maar liefst 49 keer gedeeld en bijna 150 keer geliket. Andere voorbeelden van jongerencampagnes van GBE zijn Zoetermeerveilig.nl, campagne Stap Veilig, Stap er niet Naast! en campagne Week van de Verslaving.

Meer informatie

Wil je meer weten over jongerenmarketing of ben je benieuwd hoe wij jouw doelgroep bereikt? Maak een afspraak met Fritiof Eriksson.