GivingBrandsEnergy heeft een passie voor sociale- en maatschappelijke projecten. Het creatieve bureau uit Den Haag zet zich in voor ondernemingen uit eigen buurt.

GivingBrandsEnergy doet van alles binnen de sociale sector. Het ontwikkelen van lesmateriaal voor verkeersvoorlichting, een schuldhulpcampagne voor de gemeente Zoetermeer; het bureau is van alle maatschappelijke markten thuis. Zo ook de Haagsche markt. Denk nu niet gelijk aan 3 mango’s voor een euro óf een telefoonhoesje voor een spotprijs. Denk aan Den Haag.

Betrokken branding

In deze bruisende stad bevindt zich De Volharding, een vrijwilligersorganisatie die zich bekommert om inwoners met een kleine beurs. Achter deze barmhartige samaritaan staat CUVO, een uitvaartondernemer zonder winstoogmerk die er voor zorgt dat de vrijwilligersorganisatie het financieel kan volhouden. CUVO geeft De Volharding een portemonnee om van te leven, GivingBrandsEnergy gaf De Volharding een gezicht

Het gegeven gezicht, de branding van De Volharding, vind je in onze portfolio. Het creatieve communicatiebureau achter deze campagne, GivingBrandsEnergy, zorgde ook voor de branding van CUVO, Ad Patres en De Laatste Eer.

Over GivingBrandsEnergy

Wij zijn een creatief bureau, gevestigd in het hart van Den Haag. Met toewijding en veel plezier leveren wij unieke campagnes voor maatschappelijke organisaties en commerciële partijen. Als bureau zijn wij altijd op zoek naar een originele invalshoek en vinden, samen met de klant, de juiste aanpak voor elk vraagstuk.

Voor vragen kan je contact opnemen met:
Felix Puts
Telefoon: 070 326 89 20
E-mail: felix.puts@givingbrandsenergy.com