Den Haag, donderdag 18 oktober 2018 – Afgelopen week bezocht GivingBrandsEnergy een les van Veilig op Weg in Den Haag. De voorlichting over de dode hoek, gegeven door de enthousiaste vrachtautochauffeur Corina, viel erg goed bij zowel de kinderen als de leerkrachten. Ondanks het huidige succes gaat het creatieve bureau de lessen nóg leuker te maken!

Op vrijdagochtend reed de 16-meter lange vrachtauto van Veilig op Weg het schoolterrein op. Aan het roer van deze reus staat Corina Hamer, een enthousiaste instructeur van de verkeersveiligheidscampagne over de dode hoek. Deze stoere dame brengt haar boodschap met veel energie over en neemt de jonge leerlingen van de Annie M.G. Schmidt basisschool moeiteloos mee in haar verhaal.

“Ik vind Veilig op Weg een goed initiatief.
Kinderen uit mijn groep gaan al een tijdje
zelfstandig naar school. Het is geruststellend
dat ze op pad gaan met een beetje extra kennis”

– Leerkracht

Het creatieve bureau achter de campagne, GivingBrandsEnergy, ontwikkelt lesmateriaal dat meegaat met de tijd. Het team dat afgelopen vrijdag aanwezig was, heeft leuke reacties ontvangen van de basisschool. Zij laten zich inspireren door de lesdag en gebruiken deze ervaring om het lesmateriaal nóg leuker te maken. Benieuwd naar de ervaringen van de kinderen?

“Ik vond de les buiten het leukst.
Vooral toen er keihard werd getoeterd,
dat was echt grappig!”

– Anne uit groep 7

Over Veilig op Weg

De Veilig op Weg-les is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Twee organisaties die zich al jaren inzetten voor de verkeersveiligheid in Nederland. De campagne richt zich voornamelijk op voorlichting op basisscholen over de gevaren van grote voertuigen in het verkeer.

Over GivingbrandsEnergy

Wij zijn een creatief bureau, gevestigd in het hart van Den Haag. Met toewijding en veel plezier leveren wij unieke campagnes voor maatschappelijke organisaties en commerciële partijen. Als bureau zijn wij altijd op zoek naar een originele invalshoek en vinden, samen met de klant, de juiste aanpak voor elk vraagstuk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: felix.puts@givingbrandsenergy.com