Ghuislaine Janzen nieuwe aanwinst bij GivingBrandsEnergy

Den Haag, 1 juni 2016 – Bij reclamebureau GivingBrandsEnergy is vandaag Ghuislaine Janzen-Eriksson in dienst getreden als nieuwe Senior Consultant Arbeidsmarktcommunicatie. Ghuislaine zal met haar ervaring organisaties gaan adviseren bij het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers.

Gedurende haar carrière heeft ze haar eigen visie over de arbeidsmarkt ontwikkeld. “Als organisatie moet je in deze tijd mee veranderen anders red je het niet. Hiervoor heb je de juiste medewerkers nodig. Dit zijn niet altijd de zogenaamde ‘pareltjes’. Elk bedrijf zou zich moeten instellen op de Human Age. Natuurlijk vraagt dit een inspanning maar die betaalt zich op de lange termijn altijd uit.”

Ghuislaine Janzen-Eriksson

Als recruiter bij Manpower werkte Ghuislaine ruim tien jaar lang voor uiteenlopende organisaties in zowel de (semi-)publieke als de private sector om de juiste arbeidsmatch te maken. Zo heeft zij onder meer gewerkt voor de ministeries Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken, Algemene Zaken en de Raad van State. Op lokaal niveau heeft Ghuislaine gewerkt voor de gemeenten Leiden, Alphen a/d Rijn en Amsterdam als ook voor woningcorporatie Rochdale. In de private sector heeft zij onder meer gewerkt voor Aegon, Mattel, Monsanto, Enel, RBS, Troostwijk, Le Creuset en Jimmy Choo.

Over GivingBrandsEnergy

GivingBrandsEnergy is een no-nonsense reclamebureau dat midden in de samenleving staat. De kracht van het bureau is creativiteit, flexibiliteit en snel schakelen bij veranderingen. Opdrachtgevers zijn o.a. Transport en Logistiek Nederland, Unilever Benelux, de gemeente Zoetermeer en ministerie van VWS.

Achtergrondinformatie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

GivingBrandsEnergy
mr. Ghuislaine Janzen
T: 070 326 89 20
M: 06 50 52 88 47

E: ghuislaine@gbe.nl

Deel het op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hee! GivingBrandsEnergy...

… zit momenteel in de immuniteitsgroep voor werk en snakt naar ontsnapping uit sociaal isolement. Dus! Op zoek naar een unieke verpakking voor jouw boodschap?

Kom dan vooral niet langs!
Bel me liever: 070 326 89 20!