Doen jullie ook social mediacampagnes?

Wanneer we deze vraag gesteld krijgen, zeggen wij ja. Want: wie bij wil blijven, moet meebewegen. Tegenwoordig gaat alles online. Iedereen zit op social media. Zelfs je kat kan een account op Instagram hebben. Hoewel de scope van ons werk is verlegd, vormen creativiteit en inlevingsvermogen nog steeds de kern van ons bestaansrecht in de reclamewereld. Het is de arena die verandert.

Instagram account Veilig op Weg!

Een goed voorbeeld van ons nieuwe werken is de verkeersvoorlichting over de dode hoek: Veilig op Weg. Wij zijn eigenlijk elke dag wel bezig met de social media campagne van dit project. De contentstrategie van Veilig op Weg richt zich op de belevingswereld van de doelgroep; het kind staat centraal. Wat vinden zij leuk, welke platformen gebruiken zij om te communiceren, welke trends spelen er op het moment. Relevante vragen die een creatief bureau moet stellen om de juiste snaar te raken bij de doelgroep.

Instagram account Veilig op Weg!

Onze invulling van de content voor Veilig op Weg speelt in op de populariteit van Instagram en het gebruik van jonge boegbeelden die een hoofdrol spelen in onze verkeersvlogs. Wij creëren interactie door middel van prijsvragen en test-je-verkeerskennis challenges en zorgen voor afwisselende content op social media. We editten, animeren, filmen, schrijven copy en brainstormen er op los, met elkaar en met de klant. Dat is overigens niet het enige wat we doen. Mediamanagement, zowel reactief als proactief valt ook op ons bord. Wij functioneren als webredactie voor de kanalen en zijn natuurlijk ook erg geïnteresseerd in het resultaat van ons harde werken! Daarvoor gebruiken wij obi4WAN, een totaaloplossing voor sociale media. Dankzij dit programma hebben wij alle tools in handen voor het meten, monitoren, en managen van alle content die wij de online wereld inslingeren. Obi4WAN maakt ons werk een stuk makkelijker. Zo makkelijk dat je bijna denkt: ik kan het zelf ook…

Instagram account Veilig op Weg!

Nee hoor! Wij zijn hartstikke handig om in huis te halen. Ons bureau kan ontzettend veel content maken, van beeld tot copy en alles daar tussenin. Wij maken en managen, ontlasten en verlichten en zorgen voor een prettige samenwerking. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van commerciële partijen tot sociaal-maatschappelijke organisaties. 

Geïnteresseerd in ons werk?

Neem dan een eens een kijkje in ons portfolio! Misschien ken jij wel iemand die op zoek is naar een creatief bureau dat de contentproductie van A tot Z kan draaien. Wij horen het graag!

Deel het op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hee! GivingBrandsEnergy...

… zit momenteel in de immuniteitsgroep voor werk en snakt naar ontsnapping uit sociaal isolement. Dus! Op zoek naar een unieke verpakking voor jouw boodschap?

Kom dan vooral niet langs!
Bel me liever: 070 326 89 20!