fbpx

We are all creative in different ways. And as a team our different ways of creative thinking complete each other to make great work.

Over GivingBrandsEnergy

Sinds 1996 zijn wij een onafhankelijk creatief bureau. Met toewijding en veel plezier leveren wij unieke campagnes voor maatschappelijke organisaties en commerciële partijen. Ons team zoekt altijd naar een originele invalshoek met een authentieke boodschap. Samen met jou vinden we de juiste aanpak voor elk vraagstuk.

Wij hanteren de menselijke maat in onze campagnes en halen energie uit het sociale- en maatschappelijke aspect van ons werk. Wij zien, voelen en weten wat er speelt in de wereld, in zowel de nabije omgeving als het grotere geheel.

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Dus! Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Tell me what you want, what you really really want. Een nieuw idee of creatief concept? Dan ben je aan het goede adres! Men zegt altijd: het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Laat ons dan jouw slinger zijn! Samen bouwen wij een campagne! Hoe doen we dat? Voorbereiding, creatie, implementatie en last but not least, evaluatie.

Stap 1: voorbereiding

Elk project, groot en klein, start met een gepast moment van bezinning en de totstandkoming van een plan op maat. Wij zijn goede luisteraars; jij vertelt ons zeer precies of bijzonder vaag wat je wil doen. Natuurlijk wil jij een campagne met laser-dino’s en interplanetaire oorlogen, toch? Helaas, je zult nog even moeten wachten, die fantasie een beetje temperen. In de tussentijd vertellen wij je wel wat je van ons kan verwachten. Dat doen we aan de hand van een briefing- en debriefing, bij jullie op kantoor of gewoon bij ons!

Fritiof Eriksson
Art Director
fritiof@gbe.nl

Kahlil Bérénos
Art Director
kahlil@gbe.nl

mr. Ghuislaine Janzen
Senior Consultant
ghuislaine@gbe.nl

Stap 2: creatie

Krijgen we een GO? dan gaan we los! We beginnen met het presenteren van een concept uit eigen keuken. Eenmaal akkoord gaan onze creatievelingen aan de slag. En dat is eigenlijk hetzelfde als het voorbereiden van een goed gerecht: een stevige basis met een beetje pit, overgoten met een creatief sausje. Because who wants to eat fries without mayonnaise? Onze chefs komen uit alle windstreken van de aardbol brengen allemaal hun eigen expertise met zich mee.

Stap 3: implementatie

Natuurlijk zijn we niet alleen goed in het bedenken van een plan. Ook voor de uitvoering van de campagne ben jij aan het goede adres! De uitvoer van iets nieuws verloopt nou eenmaal niet altijd volgens plan; er kan van alles mis gaan! Daarom kiezen wij voor de gulden middenweg: we zorgen voor voldoende structuur en handvatten maar laten zat ruimte over voor flexibiliteit. Verwacht het onverwachte!

Stap 4: evaluatie

Eigenlijk hoeven we dit niet toe te lichten. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste: als jij niet tevreden bent, proberen we het gewoon opnieuw. Net zolang tot jij zegt: dit is em’!