Loading
Telefoon:
+31 (0)70 326 89 20
Bezoekadres:
Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Postadres:
Postbus 37021, 3005 LA Rotterdam
GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want, what you really really want.

Sinds 1996 zijn wij een onafhankelijk creatief bureau. Met toewijding en veel plezier leveren wij unieke campagnes voor maatschappelijke organisaties en commerciële partijen. Ons team zoekt altijd naar een originele invalshoek met een authentieke boodschap. Samen met jou vinden we de juiste aanpak voor elk vraagstuk.


Wij hanteren de menselijke maat in onze campagnes en halen energie uit het sociale- en maatschappelijke aspect van ons werk. Wij zien, voelen en weten wat er speelt in de wereld, in zowel de nabije omgeving als het grotere geheel.


Betrokkenheid en passie in daad en woord. Dus! Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Studio GivingBrandsEnergy
Sparky a scottie
Wat wij doen bij GivingBrandsEnergy

Merkstrategie, creatieve productie, digital marketing, content & social media.

Wij denken goed na over een (social media) campagne. Wat is je boodschap, hoe wil je communiceren. Wij brengen alle vragen samen en komen tot een creatief concept dat onze gemeenschappelijke visie belichaamt en de bouwsteen is voor elk succesvolle campagne.

• Brand Creation
• Brand Insights, Analytics & Measurement
• Campaign Development
• Messaging & Narrative Brand Experiences
Een sterk product is onmisbaar! Je kan nog zo’n creatief concept ontwerpen; je moet het maar kunnen maken. Gelukkig kunnen wij dat ook! GivingBrandsEnergy maakt art, copy en visuals, van social media content en vlogs tot corporate identity en infographics.

• Creative Strategy
• Brand Identity
• Graphic Design
• Film Production
• Copywriting
Voorafgaande aan de introductie van de (social media) campagne vindt er een de kick-off plaats. Hiermee betrekken we de organisatie vanaf het begin bij van de (social media) campagne.

• Social Media Strategy
• Paid Amplification
• Content Strategy
Wij helpen jou met het opzetten van een slimme social media strategie en creëren originele content voor alle denkbare online-platformen. Ons team combineert art en copy met een hoop creativiteit en handige tools voor het online managen en monitoren van jouw sociale media campagnes.

• Influencer
• Vloggers
personal-elementor-template
two-images-2
elementor web agency theme
De werkwijze van GivingBrandsEnergy

Tell me what you want, what you really really want. Een nieuw idee of creatief concept? Dan ben je aan het goede adres! Men zegt altijd: het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Laat ons dan jouw slinger zijn! Samen bouwen wij een campagne! Hoe doen we dat? Voorbereiding, creatie, implementatie en last but not least, evaluatie.

Stap 1: voorbereiding

Elk project, groot en klein, start met een gepast moment van bezinning en de totstandkoming van een plan op maat. Wij zijn goede luisteraars; jij vertelt ons zeer precies of bijzonder vaag wat je wil doen. Natuurlijk wil jij een campagne met laser-dino’s en interplanetaire oorlogen, toch? Helaas, je zult nog even moeten wachten, die fantasie een beetje temperen. In de tussentijd vertellen wij je wel wat je van ons kan verwachten. Dat doen we aan de hand van een briefing- en debriefing, bij jullie op kantoor of gewoon bij ons!

Stap 2: creatie

Krijgen we een GO? dan gaan we los! We beginnen met het presenteren van een concept uit eigen keuken. Eenmaal akkoord gaan onze creatievelingen aan de slag. En dat is eigenlijk hetzelfde als het voorbereiden van een goed gerecht: een stevige basis met een beetje pit, overgoten met een creatief sausje. Because who wants to eat fries without mayonnaise? Onze chefs komen uit alle windstreken van de aardbol brengen allemaal hun eigen expertise met zich mee.

Stap 3: implementatie

Natuurlijk zijn we niet alleen goed in het bedenken van een plan. Ook voor de uitvoering van de campagne ben jij aan het goede adres! De uitvoer van iets nieuws verloopt nou eenmaal niet altijd volgens plan; er kan van alles mis gaan! Daarom kiezen wij voor de gulden middenweg: we zorgen voor voldoende structuur en handvatten maar laten zat ruimte over voor flexibiliteit. Verwacht het onverwachte!

Stap 4: evaluatie

Eigenlijk hoeven we dit niet toe te lichten. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste: als jij niet tevreden bent, proberen we het gewoon opnieuw. Net zolang tot jij zegt: dit is em’!

dna_gbe
Our DNA
1
Innovate & Simplify

We practice and encourage new thinking, always in a way that would be easy to grasp and thus create easy brand-memory.

2
Curious

We are eager to learn new things and want to walk in your brands shoes.

3
Creative

We are all creative in different ways. And as a team our different ways of creative thinking complete each other to make great work.

4
Down to earth

We want to build an uncomplicated, trustworthy long-term relationships with you and are not afraid to challenge decisions to achieve the best results possible.

Ontmoet het creatieve team van GivingBrandsEnergy
Portret_fritiof_kleur.jpg
Fritiof Eriksson

Art Director & Founder

Portret_kahlil.jpg
Kahlil Bérénos

Art Director

Portret_ghuislaine.jpg
mr. Ghuislaine Janzen

Senior consultant

Portret_sparky.jpg
Sparky

Kantoorhond

Smallest Headquarters Of Europe

GivingBrandsEnergy Boutique Creative Agency

Tell me what you want,
what you really really want.​

Betrokkenheid en passie in daad en woord. Of je creatieven, strategen, filmmakers, vloggers, contentmakers, influencers, social media experts, animatoren, editors, designers of ondernemers zoekt; bij ons ben je aan het juiste adres?

Afspraak maken?

Wat cijfers over GivingBrandsEnergy
0 +
Jaren
0 +
Klanten
0 +
Projecten
0 +
Nationaliteiten