original-header_blogmaart.jpg

UPDATE: VAKKENVULLER #4 KLAAR OP TOILET

Het is een diagnose die steeds vaker wordt gesteld: infobesitas. Altijd en meer behoefte hebben aan informatie. We moeten en willen alles weten uit angst om iets te missen. Bij jongeren speelt de fear of missing out nog eens extra mee. Het maakt ons naar als we het gevoel krijgen info te missen.

EEN VERKOPER LOOPT EEN KANTOOR BINNEN

En komt bij ons terecht. Het klinkt als het begin van een slechte grap, maar het is me laatst overkomen. Een verkoper ging bedrijven langs en kwam ‘toevallig’ bij ons binnen. Spontaan, om eens kennis te maken. Met de insteek dat we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen: ook wel acquisitie genoemd.

original-istock_85785833_xxxlarge.jpg
original-blog_september.jpg20160908-9031-1wj6sn1.jpg

DIGITALE REHABILITATIE: IS HET DE MOEITE WAARD?

Toen ik op het idee kwam om mijn telefoon voor 24 uur uit te zetten, dacht ik er niet over na om het ook echt te doen. Het leek me spannend en tegelijkertijd onmogelijk: ik zou in een verre, onwerkelijke utopie terechtkomen waar ik alleen zou zijn. Zonder direct met iemand in contact te staan.

HEEFT E-MAILMARKETING WEL EEN TOEKOMST?

Een volle mailbox, tientallen ongelezen mails… het is voor iedereen een herkenbaar probleem. Er komen dagelijks zoveel berichten binnen dat je alles aan het einde van de dag in één keer de prullenbak in gooit. Als je al regelmatig je inbox checkt. Zo niet, dan stapelen de mails zich op tot een oneindig lange lijst.

email_marketing_givingbrandsenergy-850x504.jpg
Header_blog-1024x768_v2-850x504.jpg

BALLEN EN DE FOO FIGHTERS: DIT HEBBEN ZE MET ELKAAR GEMEEN

We zijn allemaal ooit puber geweest en sommigen van ons hebben die fase nooit achter zich kunnen laten. De pubertijd; het stadium in je leven waarin je hormonen alle kanten opsprongen.

IRISH CANDY EN AMERIKAANSE MILKSHAKES: KRACHTIGE RETAILCONCEPTEN

Recent heb ik een bezoek gebracht aan Dublin. Momenteel erg populair onder de Nederlanders om te bezoeken voor een korte stedentrip.

IMG-20160131-WA0011-850x504.jpg
Header_blog-1024x768_januari-850x504.jpg

MIJN TOCHT DOOR DE V&D: EEN REISVERSLAG

Frodo en Sam hadden het zwaar op hun lange reis naar Mordor in The Lord Of The Rings. Ik had het zwaarder tijdens mijn tocht door de V&D. Het was vier weken geleden. Uitstel van betaling was nog niet aan de orde. Ik kwam er met een missie. Ik had namelijk een notitieboek nodig.

GOING UP WITH GIVINGBRANDSENERGY

Toen GivingBrandsEnergy begon stond het (commerciële) internet in de kinderschoenen. Social media bestond niet eens. Onderzoek wijst uit dat in 2018 maar liefst 85% van het internetverkeer uit video zal bestaan.

blog1.png