fbpx

Altijd maar zo’n saaie portretfoto van jezelf?

Altijd maar zo’n saaie portretfoto van jezelf? Houdt de camera niet van jou en ben jij de persona non grata op groepsfoto’s? Dan is het tijd voor iets anders: de avatar!

De avatar? Als in de film van James Cameron over “buitenaardse smurfen aan steroïden”? Zeker niet! Avatars in de zin van illustraties. GivingBrandsEnergy maakt ze voor verschillende partijen voor zowel off- als online media. Ludiek, informeel, persoonlijk en speels. Perfect als unieke verpakking voor jouw boodschap. Kijk maar eens naar onze voorbeelden!

Dus! Vind jij onze avatars er gaaf uitzien? Benieuwd wat wij kunnen doen met de communicatie-boodschap van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op! Wij werken altijd op basis van de wensen van de klant. So tell me what you really want.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon: Fritiof Eriksson
Telefoon: 070 326 89 20
Mobiel 06 51 54 14 51
E-mail: fritiof.eriksson@givingbrandsenergy.com

Deel het op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Grote mensen zijn stom!​

Dat denkt het gemiddelde kind van tien ongetwijfeld elke vijf minuten wel een keer. Daarom vertolken niet volwassenen, maar kinderen en jonge mensen de boodschap van ‘Veilig op Weg’. Geef

Wij bewegen mee

Ons bureau werkt het hele jaar door aan verschillende projecten, groot en klein. En elk project vereist weer een andere combinatie van disciplines en vaardigheden om een tevreden opdrachtgever over